Betrouwbaar, gedegen, rechtvaardig
{"0":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-14 u-nav-2","sub_submenu_class":"","sub_submenu_link_class":"","sub_submenu_link_style":""},"1":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-14 u-nav-2","sub_submenu_class":"","sub_submenu_link_class":"","sub_submenu_link_style":""},"2":{"template":"
{megaPopup}\n
","submenu_class":"u-h-spacing-20 u-nav u-popupmenu-items u-unstyled u-v-spacing-14 u-nav-2","sub_submenu_class":"","sub_submenu_link_class":"","sub_submenu_link_style":""}}
Lees dit blog als PDF 
"Een populistische oplossing bepleit ik niet, maar geef wel aan dat er aan de opleiding  – naast dat het systeem inclusiever, gelijker en opener moet worden – veel te verbeteren valt. Te beginnen bij jonge mensen in hun opleiding. Daar moet de luchtbel worden doorgeprikt. Tot slot bespreek ik wat er nu mis is met de (wettelijk ongereguleerde) opleidingsindustrie: het is een voorbeeld waar de zelfgenoegzaamheid toe leidt. In deze industrie viert coyboygedrag hoogtij. Met pseudowetenschappelijke, bevestigende verhalen worden mensen getraind in ‘niets’: gebakken lucht. Zou dat niet het geval zijn, dan was de Toeslagenaffaire er niet geweest. (...) Zelfgenoegzaamheid houdt dit in stand, want echte verandering is emanciperend en daar heeft het systeem geen belang bij. "